Atcc De Loods, gevestigd Everingseweg 2G, 4436 AE Oudelande is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij doen dit om onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

bedrijfsgegevens:

Arbeidstraining en Coachingscentrum De Loods
Everingseweg 2G

4436AE, Oudelande

Website: www.atcc-deloods.nl
Telefoon: 06 28781702
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen graag met vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 28781702

welke persoonsgegevens verwerken wij?

-  naam, adres, woonplaats
- telefoonnummer, email-adres
- mail en/of telefoonberichten met betrekking tot de uitvoering van de opdracht
- website cookies om uw ervaring te verbeteren op onze website; deze worden niet gebruikt voor       reclame doeleinden of traceerbaarheid

waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

-          mail en/of telefoonberichten met betrekking tot de uitvoering van de opdracht

-          website cookies om uw ervaring te verbeteren op onze website; deze worden niet gebruikt voor reclame doeleinden of traceerbaarheid

wat doen wij met de gegevens?


De gegevens worden uitsluitend door de onderneming geraadpleegd om de opdrachtgever van dienst te kunnen zijn voor de uitvoering van de opdracht. De factuurgegevens worden aan ABAB accountants te Goes beschikbaar gesteld ten behoeve van het opmaken van de jaarstukken

Een klein deel van onze verwerkingen is wettelijk verplicht. Hierbij gaat het vooral om persoonsgegevens die nodig zijn om aan onze belastingplicht te voldoen.

Wij zijn via verschillende kanalen te bereiken: telefoon, post, e-mail, LinkedIn, Instagram en Facebook bijvoorbeeld. Om dat mogelijk te maken verwerken wij ook persoonsgegevens.

rechten van betrokkenen

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Om van je rechten gebruik te maken kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 28781702
Uiteraard kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over het hoe en waarom we die gegevens verwerken.

Heb je het idee dat we verkeerde gegevens van jou hebben? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.
ook als je vindt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking laten beperken.
Met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je bezwaar indienen. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beƫindigen.
Overdraagbaarheid is een nieuw recht onder de AVG om je persoonsgegevens over te (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact met ons op.

Daarnaast kun je ook:

Toestemming intrekken: bijvoorbeeld voor het ontvangen van e-mailings. Als je toestemming voor een andere verwerking wil intrekken, kun je contact met ons opnemen.
Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. Je kan hierover ook een klacht indienen bij de AP.


Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

grondslagen van de verwerkingen

Zoals hierboven toegelicht verwerken wij sommige gegevens voor het uitvoeren van een wettelijke plicht, sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst (lidmaatschap, evenement) en de meeste voor het uitvoeren van het gerechtvaardigd belang vanAtcc De Loods: het uitvoeren van onze doelstelling. Wil je meer weten over de afweging die wij bij het gerechtvaardigd belang maken dan kan dat ook weer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 28781702

links

Op de websites van De Loods staat een aantal verwijzingen naar websites van andere organisaties. De Loods is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen.